Бившият министър на регионалното развитие и благоустройството  е на мнение,

...
Бившият министър на регионалното развитие и благоустройството  е на мнение,
Коментари Харесай

АМ Хемус няма да е готова преди 2024 г.

 Бившият министър на районното развиване и благоустройството  е на мнение, че поради дейностите на служебното държавното управление, Автомагистрала " Хемус " няма да бъде подготвена до 2024 година. Ето цялото му мнение, оповестено в страницата му във фейсбук.

Дълго време мълчах и гледах дейностите на наследниците ни в Министерство на регионалното развитие. Много лъжи се изговориха, доста операции бяха пуснати в послание – времето ще покаже кой крив, кой прав. Но министър, който самичък гордо споделя че познава капиталовия развой от А до Я, да отиде на работна площадка и да я показа за трасе на автомагистрала " Хемус “ – ето това към този момент е върха!

На фотографията виждате място за предпазване на строителна техника, терен от 12 декара, нает от частно лице, с негово единодушие е лишен хумусният пласт – с цел да може тежката строителна техника да стъпи устойчиво и да не потъва. Чака се позволение за градеж от Министерство на регионалното развитие и е направена организация за готовност. Това е. Ако си бяха създали труда да видят парцеларния проект, щяха да схванат, че на това място няма по какъв начин да има строителство, тъй като е отвън бъдещото трасе на " Хемус “. С преведения задатък сега се създават бетонови произведения, добиват се инертни материали и прочие действия, които предшестват самото осъществяване на строително-монтажни работи (за чието действително пускане е належащо строително разрешение).

Моите почетения към проектант Комитова, само че в случай че искаше да види по какъв начин се строи, да беше отишла на сектори 1, 2 и 3. В сектор 6 вървят подготвителни действия – не се строи, тъй като се бавят процедурите от дирекцията на протестиращия някогашен зам.-министър Тодор Стоянов - вместо да работи и да напредва " Хемус “, той върви на митинги.

Явно на новата власт аутобанът на Северна България не й е приоритет и с всичките си дейности ще докара до прекъсване на строителството му. Бяхме поели ангажимент към хората, че " Хемус “ ще е подготвена през 2024 година Вече е ясно от дейностите и бездействието им, че няма да е подготвена в този период.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР